Helmond Sport / 12 november 2015

Tussenstand Miga Gifts Latje Trap Competitie

De afgelopen weken heeft er al een aantal supporters in de rust van elke thuiswedstrijd deel mogen nemen aan de ‘Miga Gifts latje trap  competitie’. Helmond Sport heeft alle scores bijgehouden en daar is de volgende tussenstand uit voort gekomen:

De tussenstand:

  Naam Punten
1. Nick Thielen 3
  Walid Haddaoui 3
3. Bram van Riet 2
4. Rini Verhoeven 1

Hoe werkt het?
Elke thuiswedstrijd worden drie supporters van Helmond Sport uit het publiek gekozen om deel te nemen aan onze ‘Miga Gifts latje trap competitie’. Voor de wedstrijd worden door onze spelers 11 ballen het publiek ingeschoten. Op drie van deze ballen staat een speciale handtekening. Vang jij een bal waarop een handtekening staat, dan mag je in de rust meedoen aan de ‘Miga Gifts latje trap competitie’. Elke persoon heeft 6 pogingen. 2 vanaf 11 meter, 2 van rand 16 meter en 2 vanaf de kop van de cirkel. De deelnemers kunnen respectievelijk 1,2 en 3 punten verdienen. De gene die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft wint een mooi prijzenpakket van Miga Gifts en de ‘Miga Gifts latje trap competitie bokaal’.

De competitie is nog niet afgelopen, dat betekent dat jij nog steeds kans maakt op deelname aan de Miga Gifts latje trap competitie! Ben je aanwezig bij een thuiswedstrijd en vang je een bal met handtekening? Dan zien we jou terug op het hoofdveld in de rust!

migagifts.gif