Helmond Sport / 27 april 2017

Voorbeschouwing Helmond Sport - Almere City

Morgenavond komt Almere City op bezoek in het Lavans Stadion. De ploeg van Roy Hendriksen wist de laatste drie thuiswedstrijden te winnen en wil daar graag een vierde aan toevoegen.  “We zullen alles moeten geven voor een goed resultaat”, zegt Hendriksen.

Goed seizoen Almere City
Almere City draait een goed seizoen. De ploeg van trainer Jack de Gier staat momenteel op een zevende plek in de Jupiler League. Deze plek geeft recht op de tweede ronde van de Jupiler League Play-Offs. “Almere City wil de eerste ronde van de Play-Offs ontlopen. Ze zullen er vol voor gaan, we kunnen  aan de bak”, aldus Hendriksen.

Historie tegen Almere City
Van de laatste tien ontmoetingen in het Lavans Stadion tegen Almere City won Onze Club er zeven en slechts drie keer gingen de bezoekers uit Almere er met de winst vandoor. Opvallend is dat er in het Lavans Stadion in deze ontmoetingen niet één keer gelijk gespeeld werd. De laatste thuisoverwinning op Almere City dateert van 6 april 2015. Toen won Helmond Sport met 1-0 door een doelpunt van El Allouchi.

Warmolts ontbreekt
Stephen Warmolts ontbreekt in de wedstrijdselectie van Helmond Sport. De aanvoerder van Onze Club werd vorige week in de wedstrijd tegen Jong Ajax met voorzorg buiten de selectie gelaten, dit is opnieuw het geval. “We kijken met een schuin oog al naar de Play-Offs. We willen met Warmolts geen risico nemen”, zegt Hendriksen. Jeroen Verkennis keert weer terug in de wedstrijdselectie.
Bekijk hieronder de volledige selectie voor de wedstrijd van morgen:

2            Robert van Koesveld 
5            Gillian Justiana
6            Steven Edwards                            
7            Giovanni Hiwat
8            Jason Bourdouxhe
9            Robert Braber
11          Furhgill Zeldenrust
12          Jordy Thomassen
18          Sam Strijbosch
19          Maiky Fecunda
20          Teije ten Den
21          Joris van Gerwen
22          Stijn van Gassel
26          Jeroen Verkennis
27          Wietse van Lankveld
28          Nick de Louw
30          Stefan Tielemans
32          Bram Zwanen
37          Yaël Eisden   

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png