Helmond Sport / 16 september 2018

voorbeschouwing jong ajax - helmond sport

Morgen staat voor Helmond Sport de uitwedstrijd tegen Jong Ajax op het programma. Onze Club is na vier wedstrijden spelen nog steeds op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen, op Sportpark de Toekomst moet het gaan gebeuren.

Traditioneel lastig
Helmond Sport heeft het traditioneel lastig tegen de talenten uit Amsterdam. Uit de laatste tien wedstrijden die er tegen Jong Ajax gespeeld werd, werden er slechts twee overwinningen behaald. De laatste keer dat Helmond Sport de drie punten meenam naar Helmond was ook meteen de eerste keer. In het seizoen 2014/2015 won Onze Club met 0-2 door doelpunten van Stanley Elbers en Oumar Diouck. Sindsdien haalde Helmond Sport één punt uit de laatste drie ontmoetingen in Amsterdam.

Vorig seizoen ging de ploeg van toenmalig trainer Roy Hendriksen met 2-0 onderuit bij Jong Ajax. Op een ijskoude avond in februari waren Younes en Jensen de doelpuntenmakers voor de latere kampioen.

Eerste overwinning
Voor Helmond Sport telt maar één ding maandag. De ploeg van Robby Alflen wil winnen. Na drie wedstrijden zonder nederlaag, ging het in de vorige speelronde mis tegen FC Den Bosch. Daardoor staat de teller nog altijd op nul overwinningen. Dat het geen makkelijk karwei wordt op De Toekomst staat vast, maar de spelers en staf zijn vastberaden om een mooi resultaat mee terug naar Helmond te nemen.

Ben jij erbij?
De aftrap van het duel is om 20.00 uur op Sportpark de Toekomst in Amsterdam. Voor de wedstrijd tegen Jong Ajax rijden er GEEN bussen vanuit de supportersvereniging. Wil je toch de wedstrijd bezoeken op eigen vervoer? Tickets voor het uitvak zijn nog altijd verkrijgbaar via www.helmondsport.nl/tickets

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png