Academy / 11 september 2020

Programma jeugdteams

De jeugdteams van Helmond Sport maken zich op voor de tweede speelronde. De Onder13 kwam er in hun eerste wedstrijd bij Roda JC nauwelijks aan te pas, getuige de 5-2 eindstand. Yassin El Kadmiri en Berk Budak zorgden op Sportpark Kaalheide in Kerkrade voor de tegentreffers. Het team van Glenda van Lieshout won afgelopen maandag nog met 12-3 in een oefenduel van de buren van SV De Braak, zaterdag wacht om 12:30 uur in het SolarUnie Stadion Fortuna Sittard. De Fortunezen beleefden evenmin een florisante start, op eigen bodem werd met maar liefst 1-6 verloren van het Zeeuwse JVOZ.

De Onder14 kende een prima start met een 4-1 zege op Fortuna Sittard, zaterdag om 12:30 uur is in Venlo de aftrap tegen VVV. De Venlonaren wonnen eveneens hun openingsduel, bij FC Eindhoven werd het 4-5. 
De Onder15 beginnen om 12:00 uur op Sportpark Zoudenbalch aan een ongetwijfeld zware uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Het team van Marc van de Ven verloor het openingsduel met 3-5 van een sterk FC Volendam. De Utrechtenaren deelden vorige week de punten met De Graafschap (2-2).