Helmond sport steunt FC Robinstijn

Helmond Sport werkt samen met Stichting FC Robinstijn. Deze stichting realiseert voetbalgerelateerde wensen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Het gaat hierbij om kinderen die ernstig ziek zijn (geweest), een lichamelijke of geestelijke beperking hebben of die het om wat voor reden dan ook verdienen om in het zonnetje gezet te worden. 

Voorzitter Pieter van Bussel: 

Voetbal is iets magisch! Door een unieke belevenis bij hun favoriete club bezorgen wij kinderen een onvergetelijke dag.

Samenwerking Helmond Sport

Iedere thuiswedstrijd wordt een speciaal kind van een samenwerkende amateurclub van Helmond Sport benoemd als de ‘FC Robinstijn Fan of the Match’. Het kind is dan samen met zijn/haar familie als een echte VIP te gast bij Helmond Sport. De Fan of the Match mag rondom een thuiswedstrijd meedoen aan de warming-up van Helmond Sport en samen met de scheidsrechter het veld oplopen. Na afloop van de wedstrijd vindt er een ontmoeting plaats met verschillende spelers van Helmond Sport. Een belevenis om nooit te vergeten!

Laat een voetbalwens in vervulling gaan!

Zeker voor kinderen, die een moeilijke periode in hun leven moeten doormaken, kan een wensdag echt het verschil maken. Samen met ouders, broertjes en zusjes even alles kunnen vergeten. Het geeft weer nieuwe kracht, energie en inspiratie om verder te kunnen gaan. Ken jij iemand die een wensdag verdient? Ga naar www.fcrobinstijn.nl om een kind aan te melden. FC Robinstijn heeft al vele wensen vervuld bij onder andere PSV, Roda JC Kerkrade, Ajax, Feyenoord en het Nederlands Elftal, maar dus ook bij Helmond Sport.

www.fcrobinstijn.nl

Robinstijn-logo.png