Helmond Sport / 04 februari 2022

Helmond Sport speelt vanavond op De Herdgang tegen Jong PSV. Gezien de ‘uitpuilende’ bank heeft trainer Wil Boessen, in tegenstelling tot de laatste competitiewedstrijden, aan beschikbare spelers geen gebrek. De van het Belgische Union overgekomen aanvallende middenvelder Lucas Defise start in de basis, de andere nieuwelingen Aaron Bastiaans en Amoros Nshimirimana beginnen als wisselspelers.

Jong PSV wist zijn laatste drie wedstrijden in de KKD winnend af te sluiten, en is daardoor geklommen naar de negende plaats. Trainer Ruud van Nistelrooij heeft echter niet meer de beschikking over zijn Belgische clubtopscorer met twaalf treffers Johan Bakayoko. In de spits staat nu Fodé Fofana, dit talent stond eerder in het seizoen toen Helmond Sport thuis met 1-0 won van Jong PSV ook in de basis.

Opstelling Helmond Sport (4-3-3 formatie):
Mike Havekotte; Boyd Reith, Maxime De Bie, Robin van der Meer (aanv.), Dean van der Sluijs; Jarno Lion, Lucas Defise, Jellert Van Landschoot; Dylan Seys, Jelle Goselink, Arno Van Keilegom.
Op de bank: Sander Vereijken, Thomas Beekman, Gaétan Bosiers, Bryan van Hove, Aaron Bastiaans, Amoros Nshimirimana, Jessy Hendrikx, Paul Fosu-Mensah, Kevin Bukusu, Robin Mantel (keeper) en Ahmed Azmi (keeper).
Afwezig: Ilias Breugelmans, Keyennu Lont en Jules Houttequiet.