onze club

Helmond Sport is een toegankelijke, Brabantse club waar supporters, sponsoren en vrijwilligers uit de regio Helmond (en daarbuiten) zich thuis voelen. Een club waar zij trots op zijn. Het kenmerkende aanvallende werkvoetbal is niet weg te denken uit het GS Staalwerken Stadion, net zo min als de gemoedelijke sfeer.
Helmond Sport is ook een club die participeert bij verschillende maatschappelijke projecten. Op deze manier worden veel personen bij Helmond Sport betrokken, Onze Club!

Ons GS Staalwerken stadion

 

Capaciteit: 4.200

 

 

SolarUnieStadion.jpg

Kampioenselftal van Helmond Sport, seizoen 1981-1982 (foto: Eindhovens Dagblad)

de geschiedenis van helmond sport

27 juli 1967 is de officiële oprichtingsdatum van de Stichting Helmond Sport. De huidige buurman Helmondia '55 gaat in dit jaar terug naar de vierde klasse zondagamateurs en Helmond Sport neemt de betaald voetballicentie over.

lees meer

Draag jij Helmond Sport ook een warm hart toe? word vrijwilliger!

Een belangrijk gedeelte van de organisatie van Helmond Sport wordt ingevuld door vrijwilligers. Dankzij deze vrijwilligers lukt het jaarlijks om alle noodzakelijke werkzaamheden en activiteiten vervuld te krijgen. 

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers (stewards, chauffeurs, mensen die klusjes rondom het GS Staalwerken Stadion vervullen, etc.). Dus heb je interesse om met een leuk team iets te betekenen voor onze club, stuur dan een mail met je gegevens naar info@helmondsport.nl.

Helmond Sport hanteert een aannamebeleid voor haar vrijwilligers. Lees meer.