Partner worden?

Helmond Sport Business Club: zakendoen in een unieke ambiance! 

Zakelijk ontspannen tijdens een voetbalwedstrijd. Daar gaat het om. Leer nieuwe mensen kennen of neem uw eigen zakelijke relaties mee om het contact te versterken. Dit alles in de gemoedelijke setting van de Business Club van Helmond Sport. Ook het vergroten van naamsbekendheid in de regio is iets waar genoeg mogelijkheden voor liggen bij onze club.

Graag denken we met u mee hoe we elkaar kunnen versterken. Want kansen zijn er volop.
Maak een afspraak zodat u een avondje Helmond Sport zelf kunt ervaren of om te bespreken wat de mogelijkheden zijn!
 

Meer informatie

Voor meer informatie over de verschillende faciliteiten kunt u contact opnemen met Antoine Beije via telefoon (06 15 088 660) of via e-mail antoine.beije@helmondsport.nl

solarunie BC ingang.jpg

BusinessClub.jpg

Shirt- en hoofdsponsoring

Shirt- en hoofdsponsoring is in grote mate gebaseerd op maatwerk. Er is meer mogelijk dan u denkt! Uiteraard maken wij graag een persoonlijke afspraak, indien u overweegt een partnership met Helmond Sport aan te gaan. Op basis van uw wensen komen we dan met een voorstel op maat. 
 

Stersponsor

Onze Stersponsoren worden gedurende het hele seizoen in de watten gelegd. Standaard ontvangt u vier fauteuils in de exclusieve Business Club, met een eigen bar en gezellige zitjes. Een eigen parkeerplaats pal voor de deur is uiteraard een standaard onderdeel van het pakket. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijf in de Business Club of zelfs het stadion te profileren. 
Bovendien krijgt u een aantal consumptiebonnen en wordt u voor alle overige activiteiten, zoals sponsoravonden, automatisch uitgenodigd. 

Business Club

Zaken doen op hoog niveau? Dan is ons Business Club-pakket de beste optie. Als lid van de Helmond Sport Business Club profiteert u optimaal van alle mogelijkheden. Voor een vast, vooraf afgesproken bedrag heeft u de beschikking over twee comfortabele fauteuils tijdens alle wedstrijddagen. Ook kunt u tegen betaling gebruikmaken van een voor u gereserveerde parkeerplaats nabij de ingang. Bovendien krijgt u een aantal consumptiebonnen en wordt u voor alle overige activiteiten zoals sponsoravonden automatisch uitgenodigd. Ook wordt uw bedrijfsnaam op diverse manieren onder de aandacht gebracht.

Eretribune en Ereterras

Profiteer optimaal van de mogelijkheden als eretribune/ereterras member van de Business Club. Gedurende de wedstrijd geniet u optimaal van de wedstrijdspanning die onze verwarmde buitentribune u kan bieden. In onze lounge staat voor de wedstrijd en in de rust een kopje koffie voor u klaar. Meteen na de wedstrijd bent u van harte welkom in de Business Club. Bij dit pakket zijn uiteraard ook consumpties en verschillende naamsvermeldingen inbegrepen. Ook wordt u uitgenodigd voor sponsoravonden en andere activiteiten.

Young Business Club

Sinds enkele jaren heeft Helmond Sport een Young Business Club (YBC). De YBC is een netwerkplatform voor jonge ondernemers en jonge verantwoordelijken tussen de 20 en 35 jaar oud, die wonen en/of werken in de regio Helmond en Helmond Sport een warm hart toedragen. Onder leiding van het YBC-bestuur worden diverse activiteiten ondernomen. Niet alleen het gezamenlijk bezoeken van de (thuis)wedstrijden van Helmond Sport, maar ook netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, workshops en ludieke/sportieve activiteiten.
De wedstrijd wordt bekeken vanuit gereserveerde stoelen op de (verwarmde) eretribune. Na afloop van de wedstrijd heeft de YBC toegang tot de Business Club.

(LED)Boarding

Niet alleen voor de stadionbezoekers! Door de exposure van Helmond Sport in de landelijke en regionale media komt uw bedrijfsnaam regelmatig onder de aandacht van een groot publiek. Er zijn verschillende mogelijkheden (statische of LED boarding) op verschillende plaatsen in het stadion. Afhankelijk van uw doelgroep en mogelijkheden zorgen we ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient! 

Speciale mogelijkheden

Voor eenmalige evenementen zijn er verschillende mogelijkheden. Van het sponsoren van de wedstrijdbal tot speciale personeelsarrangementen, en van het afspelen van een geluidscommercial tot het sponsoren van een wedstrijd. Tevens kunt u uw reclamecommercial plaatsen op het intern tv-circuit in de Business Club. 

Vergaderingen, bijeenkomsten, seminars of evenementen… in een unieke omgeving!

Het stadion van Helmond Sport leent zich niet alleen voor een voetbalwedstrijd. De verschillende multifunctionele ruimtes zijn uitermate geschikt voor allerlei verschillende activiteiten: van een productpresentatie tot een bedrijvenbeurs. Door de vaste samenwerking met onze cateraar De Pandoer uit Asten-Heusden kunnen wij bovendien optimaal inspelen op al uw wensen.

Het nieuwe netwerken: Flexplekken op de tribune

Helmond Sport komt als eerste club in Nederland met een geheel nieuwe manier van netwerken. Vanaf komend seizoen introduceert de club een Flexpakket. Het unieke aan dit pakket is dat u zelf kunt kiezen hoe u de flexibele business seats gaat verdelen over de negentien competitiewedstrijden waarbij u volwaardig Business Clublid wordt.

Lees meer